Компания «АВТОДЕН» упаковочные материалы

Рукав для запікання

Рукав для запікання

Рукав для запікання виготовляють зі спеціальної ПЕТ сировини, стійкої до впливу високих температур. Цей матеріал безпечний, він не виділяє ніяких шкідливих речовин навіть під час нагрівання.

Рукав для запікання має вигляд рукава, який змотаний у рулон. Для зав’язування країв рукава до рулону додаються зав’язки з того ж матеріалу. Для приготування їжі від рулону відрізають шматок потрібної довжини. Його розмір визначають так: до довжини продукту, що готується, додається приблизно 20 см для зав’язування. У рукав для запікання кладуть підготовлений продукт, зав’язують краї, водночас слідкують, щоб вони були повністю закриті. Потім його ставлять у духовку на лист, сковорідку або решітку. Рукав для запікання можна використовувати також у мікрохвильовій печі разом із зав’язками.

Рукав для запікання може витримувати різну температуру нагрівання – в середньому 200-230 градусів Цельсія. Розміщувати його в духовці слід так, щоб він не торкався стін та склепіння, так як під час нагрівання він роздувається та може порватися у разі торкання до гарячого металу.

Страви, для приготування яких використовують рукав для запікання, у результаті схожі одночасно на запечені та зварені на пару. У ньому можна приготувати м’ясо, птицю, рибу або овочі як окремо один від одного, так і поєднуючи різні продукти. Під час приготування вони просочуються соками, що виділяються, та приправами, набуваючи насичений та яскравий смак.

Варто зазначити, що такий спосіб приготування перешкоджає утворенню на страві рум’яної скоринки. Якщо ви все ж хочете отримати скоринку, то за деякий час до закінчення готування рукав для запікання можна розрізати зверху та доготувати у відкритому вигляді.